Åter en dag i jobbet!

Idag blir det jobb igen mellan 14:30 - 20.00. Idag jobbar jag på en bra våning, så det ska bli skoj faktiskt. Jag får se vem jag jobbar med, kollade det igår men har faktiskt glömt bort det.
Jag är så himla trött. Mådde inte så bra för ett tag sen. Men tog två alvedon så det kommer väl bli bättre snart.

Min lille bror är ute och träffar en tjej som han träffade för första gången igår. En jätte söt tjej.

Nu ska jag ta ngt att äta innan jag ska vidare till jobbet :)

Är inte pigg på att jobba alls, men vad gör man inte för att få tiden att gå och tjäna pengar. Plus att jag trivs så bra med att jobba med människor, men kanske inte på det ställe jag jobbar på nu.
Eller jo, jag trivs, men som sagt så finns det två av personalen jag inte tycker så mkt vidare om. Men det är bara att undvika och jobba på. Man ska ju inte ta åt sig.

Dom äldre trivs jag jätte bra med :)

Ne, nu ska jag käka klart och sen köpa buss biljett ochsedan gå vidare till bussen.
Ha det så bra!

David Gray - This Years Love

Slut på ledigheten!

Idag har jag jobbat mellan 16-20 och det gick bättre än sist. Så nu blir det jobb några dagar framåt. Fredag, lördag, söndag Och måndag.
Idag har jag inte gjort så mycket innan jag gick till jobbet. Har suttit och pratat med en gammal vän som heter Fredrik. Det var jätte kul faktiskt. :)
Det är så tråkigt att man inte har några gamla vänner kvar alls. Men att ta upp nya kontakter med gamla förlorade vänner är aldrig fel :)

Här i Södertälje så har man inga vänner. alls och det känns så himla tråkigt. Men det är bara ut och försöka skaffa det :)
Om man inte vore så himla blyg!

Men nu ska jag gå och sova imorgon blir det fortsättning på min ganska udda design av bloggen :)
Får se om jag tycker om den :)
Ha det gött! <3

RSS 2.0