Länsö, utanför östhammar är vi för er som ...

dsc00456 (MMS)

Länsö, utanför östhammar är vi för er som undrar över uppdateringen. Den kommande veckan och fram över så lovar jag att det blir bättre uppdatering. För då är semestern slut och allting åter går till det normala. Hoppas ni inte har tröttnat. Lovar att det ska bli bättre. Vill gärna ha er läsare kvar. Åter kommer imorgon.:-) Hoppas ni haft en bra helg hittills.

Goa Gubbar! ;)

Nu är jag åter hemma igen. Det blev en lång och tröttsam res hem då vi bestämde oss igår kväll för att åka hem. Det skulle bli så dåligt väder idag så vi ville gärna åka innan ovädret kom in. Så klockan 00.00 så satt vi i bilen på färjan från Lysekil.

Svärmor satt bakom ratten hela vägen. Vi stannade till vid fyra inatt på Mc Donalds i Örebro. Vi åt en snabbis och fortsatte sedan våran resa hemåt till Norrtälje.
Precis när vi lämnat Örebro så kommer det hemska ovädret in. Det regnade jätte mycket, även blixtrade och åskade en massa.
Vi fick vattenplaning en gång med, men lyckades komma undan ;). Linnéa sov så gott så, hon vaknade bara när hon ville ha mat. Vi har fått världens snällaste dotter. Hon sover slltid så fruktansvärt bra om nätterna.

Semsetern i Lysekil var super. Lite shopping och massa sol :)

Förstår att ni är nyfikna, så här kommer det massa bilder. Det kan ju aldrig bli för mycket ;)
Detta är bilder från våran första dag då vi var och shoppade och gick vid hamnen och lite över allt faktiskt. Det var jag, Mattias, Andreas (Linnéas farbror/ snart gudfar) och Kerstin (Linnéas farmor).

Senare på kvällen så gick jag ut med Linnéa i vagnen. Dom som vi bodde hos har en sjö precis utanför deras hus, så jag gick en bit runt sjön för att få Linnéa att sova. Och det var så otroligt vackert med solnedgången :)
Andra dagen så åkte vi iväg till Smögen hela gänget :)
Var mysigt det med. Handlade lite där med :)


Men innan vi åkte till Smögen så mös jag såklart med min Älskade sambo och dotter :)

Efter vi kom hem från smögen så blev det grillat kött och potatis sallad. Jag fick ju även vara bartender till grabbarna som ville att jag skulle göra i ordning Gin & Tonic. Och jag gjorde det tydlgen så bra så jag fck springa hela tiden haha. Men det var enför jävla rolig kväll kan jag lova er :)


Mattias Busar Med Lennart under björnfilten ;)Ralf :)

Ragnhild (Det var Ragnhild och Ralf som vi bodde hos)


Lennart (Deras Granne)


Solnedgången den kvällen :)


Igår onsdag så blev det en sista runda nere på staden. Och där införskaffade jag mig ett par nya skor & ett Linne :)
¨

Vad tycker ni om mina nya skor?

Jo, just det, jag köpte även en bok och en dvd till Linnéa :)
Köpte även denna fotoram i Smögen :)Nä, nu ska jag sluta proppa er med massa, men vem vet, kanske är detta ni gillar massa bilder och lagom text.

Måste ju bara säga att idag är Linnéa 2 Månader Gammal :) Gud så tiden går fort.
Hon utvecklas så himla fort. Hon fäster blicken jätte bra nu. Och våran lilla Ängel har kommit på att det inte längre är roligt att ligga ner. Så nu vill hon sitta och stå upp hela tiden. Tydligen så är hon snabb utvecklingen. Men när barn är stora när dom föds så kan dom tydligen utvecklas fortare. Inte vet ja, men fort utvecklas hon iallafall :)

Grattis på din 2 månaders dag våran lilla ÄNGEL!<3
Varför tycker just DU om min blogg?
Skule vara jätte roligt om ni kunde slänga in en kommentar om varför :)

Lysekil är bra vackert!

Nu sitter vi här ute på deras balkong. Och det är super trevligt. Massa prat och skratt. Imorgon är sista dagen här i Lysekil, för på torsdag så bär det av hemmåt. Men säkert så åker vi ner nästa år med. Linnéa och sover. Lill skruttan min. Idag har vi varit i smögen. Ätit en välfylld baugett med smögen röra. Handlade endel saker med. :-) det var allt för idag. Ha en fortsatt bra kväll för er som är vakna.
RSS 2.0